En fuldautomatisk, datadrevet annoncemotor med skræddersyede ads for Bet25

En annoncemotor med data som brændstof

Den data, du indsamler gennem dit website, rummer et potentiale, som f.eks. kan udfoldes gennem øget automation.

Vores data team kickstartede derfor arbejdet med at integrere eksisterende og relevant data fra Bet25s website til feeds, som vi automatisk importerer direkte til vores digitale platform.

Herved fuldautomatiserer vi oprettelsen af annoncer for en fastsat mængde af kampe. Annoncens tekst og kreativ generer platformen ved hjælp af det integrerede datafeed.

 

Informeret målretning takket være CDP

Ikke nok med at spare en masse ressourcer ved at automatisere driften, kan vi samtidig træffe informerede beslutninger vedrørende annoncernes målretning. Det er vi kun i stand til, da Bet25 har en CDP-løsning, som vi aktiverer. I denne sammenhæng betyder det, at vi kan vælge, at den enkelte annonce kun skal vises til brugere, som f.eks. har spillet på det givne hold, liga eller sportsgren indenfor de seneste 30 dage.

Sådan øger vi annoncernes præcision og relevans markant ved at inddrage brugernes tidligere interaktioner og spilmønstre, når vi målretter.

Løsningen er skalerbar således, at vi implementerer tilsvarende opsætning på øvrige sportsgrene og spilkategorier hos Bet25.

 

Hvilken forskel kan en informeret annoncemotor gøre for din forretning?

 

Automatisk udnyttelse af potentiale

Med en fuldautomatisk, datadrevet proces automatiserer du oprettelsen af annoncer og reducerer dermed mandetimerne markant på driften. Det frigør hænder, der i stedet kan skubbe andre dele af din marketingagenda.

 

Personlig fremfor generisk

En informeret annoncemotor øger annoncernes relevans radikalt, da vi personaliserer annoncerne til den enkelte forbruger på baggrund af deres interaktionsadfærd. Det gør, at vi i langt højere grad kan gå fra generisk til personlig og kommunikere reel og relevant værdi direkte til den enkelte bruger.

 

Informeret målretning

Med en aktiveret CDP-løsning kommunikerer du relevant værdi med en høj grad af præcision baseret på informeret adfærd og spilmønstre fremfor anslået brugeradfærd. Du famler, med andre ord, ikke i blinde.

 

Nu har Bet25 en fuldautomatiseret motor, som løbende genererer nye annoncer til udvalgte kampe, ligaer og sportsgrene automatisk. Her er hver enkelt annonce udviklet og målrettet den enkelte bruger ud fra deres interaktionsmønstre.