Min første tid hos Refyne

Slut med bureauverdenen – eller?

Efter at have været en del af bureaubranchen i nogle år, havde jeg egentligt besluttet mig for, at jeg ville prøve noget andet end bureauverden. Jeg befandt mig et sted, hvor jeg ikke følte, jeg udviklede mig fagligt, og hvis man har det sådan, så går dagene meget langsomt. En dag jeg lå og plaskede rundt i det græske ø-hav, poppede en besked ind på LinkedIn. Og guess what – det var fra de kære folk hos Refyne. Jeg blev indkaldt til en uformel samtale, og jeg var solgt til stanglakrids. Jeg kunne hurtigt fornemme, at Refyne ikke havde den klassiske “bureau-tilgang”. I stedet var det vigtigt for dem at pointere, at Refyne er et sted, hvor der er højt til loftet, og hvor man har mulighed for at skabe sine egne rammer i sit daglige arbejde. Derved sagt at man har frihed under ansvar. Da jeg har få års erfaring inden for branchen, var det også essentielt for mig at lande et sted, hvor jeg var sikker på at kunne udvikle mig fagligt, og det må man sige, jeg har. Jeg sidder nemlig blandt dygtige folk med forskellige kompetencer og baggrunde, som hellere end gerne tager sig tid til at sparre.

De 3 gyldne måneder

Den 1. oktober 2021 blev jeg ansat som Junior Paid Media konsulent hos Refyne. Man plejer at sige, at man ved, om man er havnet det rette sted, når man har været ansat i 3 måneder. De 3 gyldne måneder, som jeg plejer at kalde dem. Efter 3 måneder begynder man som regel at have en fast arbejdsrutine, man er mere afslappet i sine omgivelser, og man begynder at lære sine kollegaer bedre at kende. Jeg må ærligt erkende, at jeg i dette tilfælde måtte afvige fra præmissen om de 3 gyldne måneder for blot efter et par uger, var jeg ikke i tvivl om, at jeg var havnet det rette sted. Nu har jeg efterhånden været her i et halvt år, og hold op hvor tiden flyver afsted.

Et sammenhold uden lige

Refyne gør generelt en stor indsats for at styrke og opretholde det kollegiale fællesskab ved hyppigt at afholde sociale events både på og uden for kontoret. Senest fik jeg æren af at arrangere en fredagsbar, hvor den stod på pre-summer party i form af cocktailkursus og hjemmelavet jeopardy. Desuden har vi afholdt spilaftener, dystet i shuffleboard, forstrakt muskler til curling, og så er vi enormt glade for musikquiz!

Det er en gave at sidde blandt dygtige folk, men hvis du spørger mig, er det mindst lige så vigtigt at være omgivet af søde og rare kollegaer – og det må man så sandligt sige, at jeg er. Det lyder cliché-agtigt, men sandt er det. For ikke desto mindre bruger vi nok mere tid sammen med vores kollegaer, end vi gør sammen med vores familie og venner. Så gud hvor er det vigtigt at kunne trives socialt på sin arbejdsplads.

Tak fordi du havde lyst til at læse med!

 

Det var lidt om min første tid hos Refyne – tak fordi, at du havde lyst til at læse med.

Du kan blive endnu klogere på Refyne som arbejdsplads eller læse om, hvordan henholdsvis Daniel, Josephine og Caroline har oplevet deres første tid hos Refyne.