Mine første to måneder hos Refyne

Hvis man på den ene side kan vælge at arbejde i et land med mere end 300 solskinsdage om året eller herhjemme i Danmark, hvor her altid synes at være vådt og gråt, så ville de fleste nok vælge sydens sol. Jeg valgte en plads i solen og har derfor arbejdet 14 måneder på Malta, indtil vi skrev 2022 i kalenderen.

Der er jo som bekendt altid et ”men”, og det var der også i mit tilfælde. Da jeg altid har vægtet karrieremuligheder højt samt vidst, at det handler om at slå til, når chancen byder sig, fik muligheden hos Refyne lokket mig hjem fra Malta tidligere, end jeg egentligt havde forventet.

Jeg har aldrig før stiftet bekendtskab med konsulentrollen, da jeg tidligere udelukkende har bestredet in-house stillinger, men Refynes koncept spillede en afgørende rolle for, at jeg tog afsked med den velkendte in-house rolle og velkommen til den uprøvede rolle som SEM-konsulent. Jeg kan nu efter godt og vel to måneder stensikkert sige, at det var en god beslutning.

Lille, men stor organisation

Refyne er godt nok kun lidt over ét år gammel, men på kort tid har de opnået meget. Teamet er vokset, kunderne er yderst tilfredse og væksten er høj. Eftersom, at jeg har siddet i større virksomheder med 100-600 medarbejdere før, føler jeg faktisk ikke, at jeg nu er blevet en del af en lille organisation. Mit indtryk af Refyne er, at de har en stabil intern struktur og en ambitiøs mission, som de i den grad lever op til. Intet føles efterladt til tilfældigheden og trods en uformel hverdag, så er der styr på tingene.

Hver medarbejder i virksomheden har et speciale og derfor også et stort bidrag. Dette medfører samtidig også, at der er rig mulighed for at lære af hinanden og sparre med dygtige mennesker. Hvis man har spørgsmål til et specifikt fagområde, ved man hvem, man skal gå til, og det er superfedt, at der er så klar en struktur.

Ny læring

Med 5 års erfaring i bagagen, skulle man tro, at jeg kendte Google Ads som min egen baglomme. Trods min specialistviden, så har jeg allerede lært nye ting hos Refyne. Da jeg arbejder med færre forskellige kunder, får jeg også mulighed for at afprøve endnu flere ting af i Google Ads og øge min viden yderligere. Jeg er samtidig også sikker på, at jeg fremadrettet kommer til at få en masse indsigt i klikpriser, budgetter, performance og mange andre relevante elementer, som man ikke får mulighed for, hvis man sidder med samme konto. Denne dybdegående indsigt gør, at jeg kan yde en bedre rådgivning til fremtidige kunder, og det er en fed og værdifuld kompetence at opbygge.

Overgangen fra en in-house rolle til en konsulentstilling hos Refyne har naturligvis indebåret en grad af oplæring. Der er blevet taget hånd om mig for at sikre, at jeg føler mig godt tilpas i min nye rolle. Intromøder med samtlige kollegaer samt grundig introduktion til programmer har gjort, at jeg hurtigt har fundet mig til rette i virksomheden. Det tager altid sin tid at finde sig til rette i en ny arbejdstilgang, og her er det enormt rart, at man kan række ud til sine kollegaer, hvis man har spørgsmål.

Gode ting tager tid

Hvis man vil være dygtig til noget, så kræver det også, at man investerer tid i det.

Hos Refyne kan jeg rigtig godt lide tilgangen med, at der skal være tid til de kunder, vi samarbejder med. Dét er nemlig med til at sikre, at jeg som konsulent kan sikre professionel hjælp og rådgivning til Refynes samarbejdspartnere.

Selvom, at gode ting – som bekendt – tager tid, betyder det ikke, at man ikke kan blive en hel del dygtigere på kort tid. På blot to måneder har jeg fået et super godt indblik i de kunder, som jeg beskæftiger mig med. Jeg kan samtidig se, at jeg bidrager med min faglighed – præcis, som jeg ønskede.

Med Refynes flade ledelsesstruktur har jeg altid kunne spørge ind til de ting, jeg var i tvivl om. Det har medvirket til, at jeg hurtigere er i stand til at sætte mig ind i kunderne og deres behov.

Refynes kultur og værdier omkring et fladt hierarki gør, at vi sammen kan arbejde effektivt og lære af hinanden for at blive dygtigere.

Alt i alt, er der sket en masse for mig på forholdsvis kort tid, men det har været sjovt, spændende og hamrende udbytterigt. Teamet hos Refyne gør hverdagen hyggelig, og man falder hurtigt til, hvilket altid er en vigtig del af at starte på en ny arbejdsplads.

Jeg kan mærke, at mine tidligere erfaringer og faglighed er et bidrag til virksomheden, og omvendt kan jeg mærke, at jeg lærer noget nyt ved at arbejde hos Refyne.

Det var lidt om min første tid hos Refyne – tak fordi, at du havde lyst til at læse med.

Du kan blive endnu klogere på Refyne som arbejdsplads eller læse om hvordan henholdsvis Josephine, Simon og Caroline har oplevet deres første tid hos Refyne.