B2B Marketing

Hvad er B2B Marketing?

B2B står for ‘Business to Business’ og indkapsler altså forretningsaktiviteter såsom marketing og salg mellem virksomheder. Det er i samme ombæring muligt, at du sandsynligvis har stødt på begrebet B2C, som står for ‘Business 2 Consumer’ og dækker altså over salgs- og marketingaktiviteter mellem virksomheder og privatpersoner. Da der skelnes mellem virksomheder og privatpersoner, indebærer det i sagens natur markante tilpasninger i marketing-mixet.

Når det kommer til den digitale del af B2B marketing, er det en tiltagende tendens, at flere og flere virksomheder opruster indenfor netop digital markedsføring. Det indebærer samtidig, at flere er konverteret fuldstændig og i den forbindelse slet ikke eller med anvender meget få ressourcer i det, vi kender som traditionel offline markedsføring for i stedet at allokere samtlige ressourcer i den digitale vækst. Som moderne B2B virksomhed er det derfor ikke længere et spørgsmål hvorvidt om I skal arbejde med digital marketing, men nærmere hvordan og i hvor høj grad.

Hos Refyne er vi specialister indenfor flere aspekter af digital marketing herunder: SEO, Paid Search, Paid Social, webanalyse og tracking, konverteringsoptimering samt data og visualisering.

Hos Refyne hjælper vi en lang række spændende virksomheder med deres digitale marketing. Kontakt os endelig og hør mere omkring, hvordan vi kan optimere din digitale performance. Vi er specialiseret inden for: SEO, Paid Social, Paid Search, Webanalyse og Tracking samt konverteringsoptimering.