Hubspot

Hvad er Hubspot?

Hubspot er helt kort og præcist verdens førende automation platform, når det kommer til inbound marketing, salg og service, CMS og CRM. Med Hotspot har du adgang til samtlige relevante værktøjer, du har behov for, i bestræbelserne på at sikre en snorlige indbound proces gennem hele virksomheden – lige for kommunikation og marketing til salg og service. På den måde opnår du en fuldent indsigt i dine leads samt kunder på tværs af hele virksomheden.

Hubspot kan både anvendes til enkelte aktiviteter såsom annoncering, automatiserede salgsmails og e-mail marketing, men man kan argumentere for, at Hubspot for alvor først udgør en fremtrædende værdi, når du implementerer synergi mellem dine respektive marketingindsatser og forener dine forskellige aktiviteter.

Hvordan er Hubspot opbygget?

Hubspot er inddelt i 5 respektive områder på forskellige niveauer. På den måde kan du skræddersy din hubspot løsning til din virksomheds behov. Hubspot består af følgende områder:

  • Marketing
  • Sales
  • Service
  • Operations & CMS

På toppen af det hele er CRM, som er gratis og inkluderet i samtlige løsninger.

Hos Refyne hjælper vi en lang række spændende virksomheder med deres digitale marketing. Kontakt os endelig og hør mere omkring, hvordan vi kan optimere din digitale performance. Vi er specialiseret inden for: SEO, Paid Social, Paid Search, Webanalyse og Tracking samt konverteringsoptimering.