LinkedIn

Hvad er LinkedIn?

LinkedIn er en social netværksside for professionelle med mere end 400 millioner oprettede profiler. LinkedIn blev stiftet tilbage i 2002, og er i dag en af verdens største sociale netværkssider, hvor du kan skabe netværk, kommunikere og dele informationer med dine kollegaer. Derudover har du også mulighed for at få et godt overblik over dine kollegaer og dine potentielle kollegaer både i Danmark og i udlandet. På LinkedIn kan du samtidig gøre opmærksom på dine kompetencer som f.eks. hvilken uddannelse du har og hvordan du kan hjælpe virksomheder med at tiltrække nye kunder. 

Foruden at oprette forbindelse med personer i dit netværk, dele indlæg samt eksponere andre for dine kompetencer og uddannelses- erhvervsbaggrund, bruges LinkedIn flittigt i forbindelse med rekruttering. LinkedIn kan spille en fremtrædende rolle i jagten på det nye job. Arbejdsgivere kan nemt slå stillinger op, som ansøgere kan ansøge via deres profil. På LinkedIn kan du bl.a. se andres profiler samt komme i kontakt med dem. Derved har du muligheden for at finde andre relevante brugere, som kan gavne dig i din jobsøgning.

En amerikansk undersøgelse viser, at LinkedIn – sammen med Twitter – er det sociale medier, hvor brugerne har størst succes med at finde job.

Det er ikke kun private, som flittigt anvender LinkedIn. Virksomheder og andre organisationer anvender i høj grad LinkedIn som platform for deres kommunikation. Derved kan de personer, som bliver eksponeret for indholdet, interagere via reaktioner og kommentarer.

Hos Refyne hjælper vi en lang række spændende virksomheder med deres digitale marketing. Kontakt os endelig og hør mere omkring, hvordan vi kan optimere din digitale performance. Vi er specialiseret inden for: SEO, Paid Social, Paid Search, Webanalyse og Tracking samt konverteringsoptimering.