SEO

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som er et begreb der omhandler optimering af en hjemmeside, således at den viser sig i søgeresultaterne i de vigtigste søgemaskiner. Enhver, der har forsøgt at få et bestemt websted frem på Google ved at søge efter et bestemt søgeord, ved hvad SEO handler om.

SEO er nødvendigt for alle hjemmesider. SEO er kort sagt en måde at skaffe trafik til sit websted, ved at det kommer højere op i søgeresultaterne, når der søges efter bestemte ord.

SEO er vigtigt for alle, så du skal naturligvis have optimeret din hjemmeside. 

Hvordan kommer jeg i gang med SEO på min hjemmeside?

Det er egentlig ret simpelt at få SEO på en hjemmeside. Du skal bare få lavet et godt Content management system (CMS-system), som har indbygget SEO. Nogle CMS’er er markant bedre velegnet til SEO end andre. Det handler om, hvor meget tid og arbejde der er lagt i CMS’et, og hvor meget tid og energi der er lagt i at udvikle og støtte CMS’et. Der er mange CMS’er, som har SEO i deres strategi, men nogle CMS’er er bedre til SEO end andre. Det er godt at få lavet et CMS, som har SEO i sig, så du kan spare tid og energi udviklingen.  

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO er naturligvis forskellig fra virksomhed til virksomhed og fra kunde til kunde. Det er som alt andet i form af, at der skal tages hensyn til en masse faktorer, når man skal fastsætte priser.

Tager du os med på råd, når du skal have lavet et CMS, der skal kobles sammen med SEO, kan vi give et godt bud på, hvad det angiveligt vil komme til at koste. Det er nemlig ikke sikkert, at virksomheden har alle de nødvendige ressourcer, når de skal have lavet et godt SEO-baseret CMS.

Hos Refyne har vi mange års erfaring med udvikling, og derfor kan vi se ting og faldgruber, som andre ikke kan. Vi har årelang erfaring med at udvikle CMS-løsninger, og vi er således i stand til at give et godt bud på, hvad det koster at bygge en hjemmeside, der har SEO indbygget. Vi har også rigtig mange års erfaring med SEO og kan derfor give et godt bud på, hvad det koster at få en hjemmeside, der er god til SEO.

Hvis du vil vide mere om SEO eller hvor meget det koster at få et CMS med SEO, er du mere end velkommen til at kontakte os, så er vi klar til at hjælpe.