Tracking

Hvad er Tracking?

Tracking er et effektivt mål for, hvor godt en hjemmeside imødekommer brugerens ønsker. Tracking henviser til hvordan hjemmesiden fanger en besøgendes opmærksomhed, når de klikker på ledetråde og varer i en online butik.

Hvis en hjemmeside bruger tracking, vil de få besøgende til at klikke på de ting, de ønsker dem til at klikke på. Når du klikker på en hjemmeside, klikker du på et link, der tager dig til den ønskede side. Tracking viser hvor godt en hjemmeside fanger en besøgendes opmærksomhed i løbet af deres besøg, hvad der får dem til at klikke på, hvor lang tid det tager, hvad de søger efter, hvor længe de besøger hjemmesiden og hvad de klikker på. Tracking hjælper dig med at få flere besøgende til at klikke på de ting, du ønsker dem til at klikke på.

Hvordan måles tracking?

Tracking måles i henhold til antallet af klik, der kommer fra en side. Hvis du bruger en tracker, vil du være i stand til at måle, hvor godt en side fanger den besøgendes opmærksomhed, hvor mange klik den genererer, hvad der får dem til at klikke, og hvor mange klik, det tager for dem at finde det, de efterspørger.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om tracking samt hvad det kan gøre for din virksomheds online konverteringsevne