Praktikant til Refyne Aarhus

Hos Refyne udvider vi holdet med nye, friske kræfter og kompetencer. Hvad vores nye kompetencer præcis er og indebærer, er i høj grad op til dig. Du skal lære noget, og det skal vi også.

Vores praktikantforløb skal være lærerigt og givende – for begge parter. Derfor har vi sikret os, at vores specialister har tid og plads i kalenderen til at gøre dig klogere på deres disciplin indenfor performance marketing. Vi vil også lære noget – og allerhelst af dig. Vi vil høre dine friske ideer, perspektiver og budskaber og tænke de bedste ind i vores forretning.

Og så vil du modtage en erkendtlighed for hver måned, din praktik varer.

Den egentlige grund til at ansøge om praktik hos os 

Vores nye praktikanter får en arbejdsplads, hvor der er tid og lov. Vi er gode til at finde ud af, hvad der interesserer og motiverer dig – og at omsætte dette til viden og ideer, der kan bære en fremtidig karriere. Vi arbejder hver især med det, som vi synes er mest spændende. Det får du også lov til. Måske ved du endnu ikke præcis, hvad det er, men det finder vi ud af sammen.

Derfor vil du som praktikant også blive ‘matchet’ med en af vores kollegaer, der har mere end 6 års erfaring indenfor sit speciale. Vi er nemlig det bureau i Danmark med mest erfaring pr. medarbejder. Den viden og erfaring bruger vi blandt andet til at udvikle nye talenter. Din mentor vil præsentere dig for den faglige teori indenfor vedkommendes speciale, invitere dig til at sidde med på kundemøder, lede og vejlede dig på dine egne projekter og lære dig at lave strategi. Du bærer aldrig alt ansvaret selv, men får altid hele æren.

 

Dine nye kollegaer

Dine nye kollegaer udgør eliten indenfor hver deres speciale. Vi er berømte og berygtede i branchen for vores tilgang til bureaudrift og faglige kunnen. Det vigtigste for os forbliver dog, at være nogle, man kan regne med. Og disse ting hænger jo ofte sammen.

En hverdag på vores kontor i Aarhus er præget af hjælpsomhed, gode vibes og sunde konkurrencegener. Vi giver den dagligt fuld gas i vores store aktivitetsrum, hvor alle kollegaer får kamp til stregen i både bordfodbold, bordtennis og disciplinen i at slå søm i. Vi er et hold af BMO-entusiaster, der har gjort det til vores personlige mission at finde Aarhus bedste bolle med ost. Vi glæder os til at høre dit bidrag. På vores store tagterrasse ynder vi desuden at servere byens bedste fredagsøl, siger dem, der kan huske det.

Vi mener, at motivation og tillid skaber en kultur, hvor man tør spørge, sige sin mening og springe ud i nye ting. Det er der, udviklingen ligger.


Goder og kompensation:

Vi tilbyder også:

  • Erkendtlighed efter satsen hos det pågældende uddannelsessted
  • Mentorforløb med erfarne seniorkonsulenter med mere end 6 års erfaring indenfor deres speciale
  • Betalt fitnessabonnement under dit praktikophold
  • Betalt frokostordning
  • Masser af sociale arrangementer!

 

Hvilke afdelinger er der plads i?

Paid Social

Vores paid social team er vores kunders ekstra kollegaer, der sidder med fingrene nede i maskinrummet på Meta, LinkedIn, TikTok, Instagram, Pinterest, Snapchat, osv. Til dagligt hjælper vores paid social team i Aarhus brands som; Bet25, Skall Studio og SOFACOMPANY med at blive set og forstået af den korrekte målgruppe, med de rigtige budskaber/kreativer, på det mest optimale tidspunkt. De rådgiver vores kunder omkring kunderejser, udvikling af indhold til betalte kanaler, indsamler data, udvikler strategier og driver leads.

Paid Search

Team paid search i Aarhus sørger for vores kunders tilstedeværelse og positionering på søgemaskiner som; Google, Bing og Apple Search. Sammen med resten af teamet får du lov til byde ind på de strategier, indsigter og gode læringer, vi gør os på vegne af vores kunder. Vores paid search kunder tæller både start-ups og globale brands, der bruger os til at forbedre deres betalte performance. Vi arbejder med brands som 3, Birger Christensen og Zizzi. Her arbejder vi med tendenser, aktiverer data og sætter den strategiske retning.

Data

Datateamet i Aarhus rådgiver og udvikler Refynes kunder indenfor tech & data. Projekterne er mange og forskellige, men alle er skabt ud fra et brændende ønske om at lade data sætte retningen for fremtidig succes for vores kunder. Vi implementerer bl.a. data warehousing for kunder som jem&fix, designer dashboards til Zizzi, custom-koder en lead-generator for Link Logistics og implementerer en Customer Data Platform (CDP) for bet25. Vi er stolte nørder, der er nysgerrige på den konstante udvikling og elsker at løse tekniske udfordringer for kunder og kollegaer ligeså. Elsker du at dykke ned i store datasæt, arbejde med de nyeste martech tools og genkender lykkefølelsen af et kodestykke, der endelig kører uden errors, så er datateamet hos Refyne stedet at være.

 

Vi er Refyne.

Refyne tæller 25 dygtige specialister fordelt på vores to kontorer i Aarhus og København. Vi samarbejder med kunder som 3, Zizzi, Whiteaway, OK a.m.ba., MESSAGE, HiFi Klubben og Sinful.

Refyne så dagens lys i november 2020, da nogle af branchens mest garvede seniorfolk samledes om at redefinere hvordan, man driver succesfulde partnerskaber.

Det gøres gennem de bedste vilkår for høj faglighed, personlig udvikling og tryghed for vores ansatte samt en hudløs ærlig og transparent tilgang for medarbejdere og kunder, som skaber de bedste og langvarige relationer.

Vil du være en del af holdet?

Vi leder hele tiden efter ambitiøse talender uden spidse albuer, som drømmer om at lave marketing sammen med store nationale og internationale brands.