Praktikant til Refyne København

Vi er et performance marketing-bureau, der lever af konstant fornyelse, at tænke ud af boksen og altid stile højere.

For at kunne dette har vi brug for de skarpeste og mest kreative hoveder, så vi fortsat kan sætte retningen for vores branche. Vi elsker inputs, holdninger og innovative tanker fra dem, der har den friskeste viden indenfor deres felt – de studerende. Vi har erfaringen, I har de friske perspektiver, sammen tager vi fremtiden.

Vores praktikantforløb skal være lærerigt og givende – for begge parter. Derfor har vi sikret os, at vores specialister har tid og plads i kalenderen til at gøre vores praktikanter klogere på deres disciplin indenfor performance marketing. Vi vil også lære noget – og allerhelst af jer. Vi vil høre jeres tag på tingene og lade jer implementere disse i vores forretning.

Og så vil vores praktikanter modtage en erkendtlighed for hver måned praktikken varer.

Derfor bør du (i virkeligheden) overveje praktik hos Refyne 

Som praktikant hos Refyne lander du hos et bureau og en arbejdsplads, hvor du får lov. Vi brænder for at udvikle talenter, som vi gør ved at lade folk arbejde med det, som de synes er mest spændende. Du skal selvfølgelig også beskæftige og udvikle dig indenfor det, du brænder for. Måske ved du det ikke hundrede procent fra start, men det er en del af øvelsen. Og det vil vi gerne hjælpe med.

Du vil blive teamet op med en mentor med mere end 6 års erfaring indenfor sit speciale. Vi er det bureau i Danmark med mest erfaring pr. medarbejder, og vi er hamrende ambitiøse. Du og din mentor kommer til at dykke ned i faglig teori indenfor specialet, du kommer til at deltage på kundemøder, arbejde med projektstyring og strategiudvikling fra start. Du er aldrig alene, og din lyst er drivkraften for, at du kan få lov at omsætte din viden til og for vores kunder.

 

Dit nye hold

Dit nye hold er spydspidser indenfor deres respektive specialer, og vi er berømte og berygtede for vores faglige kunnen i branchen. Men mest af alt er vi gode mennesker, der vil dig og hinanden det bedste.

Vores hverdag er pakket med hygge og humør. Vi har naturligvis en fredagsbar. Nogle gange varer den helt til lørdag. Vi leder stadig og konstant efter byens bedste pizza/kebab/cocktail – vi spiser tit ude. Vi prøver at læse flere bøger af lyst og på bogklubbens anbefaling. Et fåtal svinger deres fitness-kort jævnligt – og forsøger på bedste vis at lokke andre med til en gang sved på panden. Der findes en enkelt vinterbader, som har frie pladser på morgenholdet!

Vi tror på, at overskud og motivation skal drives af tillid, tryghed og god stemning. Derfor går vi op i at have det sjovt sammen. Tit.


Kompensation og goder

Herudover tilbyder vi:

  • Erkendtlighed efter satsen hos det pågældende uddannelsessted
  • Mentorforløb med garvede seniorfolk med mere end 6 års erfaring indenfor deres speciale
  • Betalt fitnessabonnement under dit praktikophold
  • Betalt frokostordning
  • Masser af sociale arrangementer!

 

Hvor har vi plads?

Creative & Content

Vi laver branding, konceptudvikling, contentstrategier og producerer kreative materialer til vores kunder i form af video, grafik og tekst. Det er creative & content, der kommer på banen, når vi udtænker og eksekverer alskens indhold for kunder, e-mail marketing, branding/koncepter, visuel identitet og video. Vi ejer desuden en del af influencerbureauet, Brand New Story, som vi til daglig samarbejder med omkring indhold til deres influencers og kunder.

Paid Social

Vores paid social team er vores kunders forlængede arm, når det gælder annoncering på Facebook, LinkedIn, TikTok, Instagram, Pinterest, Snapchat – listen er lang. Det er den også på de kunder, som vores paid social team arbejder med til hverdag. Vi hjælper brands som MESSAGE, Zizzi og Skall Studio med at blive set af de rigtige, med korrekte budskaber/kreativer, på det rette tidspunkt. Vi kortlægger kunderejser, indsamler data, udvikler strategier og rådgiver omkring indhold. Alt dette og mere til, bliver du en del af.

Paid Search

Marketing handler om rigtig mange ting, men tilstedeværelse og positionering er vitalt – især når det kommer til annoncering på Google. Det kommer du til at bidrage til, når du i selskab med vores Paid Search team hjælper både startup-virksomheder og markedsledende brands med at skærpe deres digitale tilstedeværelse. Vi arbejder med brands som 3, Birger Christensen og GreenMobility. Her arbejder vi med tendenser, aktiverer data og sætter den strategiske retning. Det var bare et udsnit af alt det, du kommer til at beskæftige dig med.

 

Hos Refyne er interesse en vital komponent i vores faglighed. Derfor lægger vi vægt på, at du som praktikant hos Refyne bliver afprøvet samt får mulighed for at beskæftige dig med forskellige områder, som flugter med dig, dine kompetencer og interesser.

 

Vi er Refyne.

Refyne tæller 25 dygtige specialister fordelt på vores to kontorer i Aarhus og København. Vi samarbejder med kunder som 3 mobil, Zizzi. Whiteaway, OK a.m.ba. MESSAGE, HIFI Klubben og Sinful.

Refyne så dagens lys i november 2020, da nogle af branchens mest garvede seniorfolk samledes om at redefinere hvordan, man driver succesfulde partnerskaber.

Det gøres gennem de bedste vilkår for høj faglighed, personlig udvikling og tryghed for vores ansatte samt en hudløs ærlig og transparent tilgang for medarbejdere og kunder, som skaber de bedste og langvarige relationer.

Vil du være en del af holdet?

Vi leder hele tiden efter ambitiøse talender uden spidse albuer, som drømmer om at lave marketing sammen med store nationale og internationale brands.