Praktikanter til Aarhus & København

Hos Refyne udvider vi holdet med nye, friske kræfter og kompetencer. Hvad vores nye kompetencer præcis er og indebærer, er i stor grad op til dig. Du skal lære noget, og det skal vi også.

Vores praktikantforløb skal være lærerigt og givende – for begge parter. Derfor har vi sikret os, at vores specialister har tid og plads i kalenderen til at gøre dig klogere på deres disciplin indenfor performance marketing. Vi vil også lære noget – og allerhelst af dig. Vi vil høre dine friske ideer, perspektiver og budskaber og tænke de bedste ind i vores forretning.

Og så vil du modtage en erkendtlighed for hver måned, din praktik varer.

Derfor bør du (i virkeligheden) overveje praktik hos Refyne 

Som praktikant hos Refyne lander du hos et bureau og en arbejdsplads, hvor du får lov. Vi brænder for at udvikle talenter, som vi gør ved at lade folk arbejde med det, som de synes er mest spændende. Du skal selvfølgelig også beskæftige og udvikle dig indenfor det, du brænder for. Måske ved du det ikke hundrede procent fra start, men det er en del af øvelsen. Og det vil vi gerne hjælpe med.

Du vil blive teamet op med en mentor med mere end 6 års erfaring indenfor sit speciale. Vi er det bureau i Danmark med mest erfaring pr. medarbejder, og vi er hamrende ambitiøse. Du og din mentor kommer til at dykke ned i faglig teori indenfor specialet, du kommer til at deltage på kundemøder, arbejde med projektstyring og strategiudvikling fra start. Du er aldrig alene, og din lyst er drivkraften for, at du kan få lov at omsætte din viden til og for vores kunder.

 

Dit nye hold

Dit nye hold er spydspidser indenfor deres respektive specialer, og vi er berømte og berygtede for vores faglige kunnen i branchen. Men mest af alt er vi gode mennesker, der vil dig og hinanden det bedste.

Vores hverdag er pakket med hygge og humør. Vi har naturligvis en fredagsbar. Nogle gange varer den helt til lørdag. Vi leder stadig og konstant efter byens bedste pizza/kebab/cocktail – vi spiser tit ude. Vi prøver at læse flere bøger af lyst og på bogklubbens anbefaling. Et fåtal svinger deres fitness-kort jævnligt – og forsøger på bedste vis at lokke andre med til en gang sved på panden. Der findes en enkelt vinterbader, som har frie pladser på morgenholdet!

Vi tror på, at overskud og motivation skal drives af tillid, tryghed og god stemning. Derfor går vi op i at have det sjovt sammen. Tit.


Kompensation og goder

Herudover tilbyder vi:

  • Erkendtlighed efter satsen hos det pågældende uddannelsessted
  • Mentorforløb med garvede seniorfolk med mere end 6 års erfaring indenfor deres speciale
  • Betalt fitnessabonnement under dit praktikophold
  • Betalt frokostordning
  • Masser af sociale arrangementer!

 

Hvor har vi plads?

Creative & Content (København)

Vi laver branding, konceptudvikling, contentstrategier og producerer kreative materialer til vores kunder i form af video, grafik og tekst. Det er creative & content, der kommer på banen, når vi udtænker og eksekverer alskens indhold for kunder, e-mail marketing, branding/koncepter, visuel identitet og video. Vi ejer desuden en del af influencerbureauet, Brand New Story, som vi til daglig samarbejder med omkring indhold til deres influencers og kunder.

Paid Social (Aarhus og København)

Vores paid social team er vores kunders forlængede arm, når det gælder annoncering på Facebook, LinkedIn, TikTok, Instagram, Pinterest, Snapchat – listen er lang. Det er den også på de kunder, som vores paid social team arbejder med til hverdag. Vi hjælper brands som MESSAGE, Zizzi, 25syv og Skall Studio med at blive set af de rigtige, med korrekte budskaber/kreativer, på det rette tidspunkt. Vi kortlægger kunderejser, indsamler data, udvikler strategier og rådgiver omkring indhold. Alt dette og mere til, bliver du en del af.

Paid Search (Aarhus og København)

Det kræver grundigt forarbejde, data, skarpe budskaber og en god portion forretningsforståelse at lykkes med paid search. Det har vores paid search team, som hjælper kunder som 3 Mobil, Lyreco og Birger Christensen med deres Google Ads, Display, YouTube og Bing. De står klar til at dele deres best practices omkring alt fra målgrupper, søgeord og budstrategier til den optimale kontostruktur og brugen af Google Ads mange og forskellige kampagnetyper med dig.

 

Vi er Refyne.

Refyne tæller 25 dygtige specialister fordelt på vores to kontorer i Aarhus og København. Vi samarbejder med kunder som 3 mobil, Zizzi. Whiteaway, OK a.m.ba. MESSAGE, HIFI Klubben og Sinful.

Refyne så dagens lys i november 2020, da nogle af branchens mest garvede seniorfolk samledes om at redefinere hvordan, man driver succesfulde partnerskaber.

Det gøres gennem de bedste vilkår for høj faglighed, personlig udvikling og tryghed for vores ansatte samt en hudløs ærlig og transparent tilgang for medarbejdere og kunder, som skaber de bedste og langvarige relationer.

 

Interesseret?

Så send os gerne en mail!

Josephine Manthai

josephine.manthai@refyne.dk

Er du klar til at blive en del af et ambitiøst bureau?

Så ræk ud til Jens og hør mere om mulighederne hos os.