Refyne som arbejdsplads

Hos Refyne er vi hamrende ambitiøse uden spidse albuer. Vi er en social, sund og sjov arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling, dygtiggørelse og fordybelse, samtidig med, at vi leverer på et tårnhøjt niveau uden at gå på kompromis med arbejdsglæde, etik eller kvalitet.

En social, ærlig og kompetent arbejdsplads, hvor vi selv vil arbejde

Vores mission med Refyne er at skabe et arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder brænder for det, de laver, og hvor alle har lyst til at tage på job hver dag.

For os, er høj faglighed, samt et sundt og godt arbejdsmiljø dybt forankret i vores identitet og vores middel til at nå målet. Vi er hamrende ambitiøse, men uden spidse albuer. Vi aspirerer ikke efter at blive det største performance-bureau på markedet, men vi arbejder ihærdigt for at være de bedste samtidig med, at vi tilbyder den bedste arbejdsplads med de mest attraktive forhold.

Det er missionen, at Refyne skal være et kompetencecenter fremfor et profitcenter. Dét indebærer, at vi sætter faglighed, personlighed og kvalitet i højsædet.

 

 

En flad ledelsesstruktur med fokus på udvikling og plads til at fejle

Med realiseringen af Refyne har det været vores mål at skabe en arbejdsplads med fladt hierarki – hvor alle er lige uanset niveau og anciennitet. Vi er vi af den overbevisning, at en flad ledelsesstruktur bidrager til den enkelte medarbejders mulighed for at påtage sig ansvar samt skaber det bedste miljø for kompetenceudvikling og dygtiggørelse.

Hos Refyne er der højt til loftet, og vi sætter en ære i, at vores kultur og koncept favner alle, som vil Refyne. Vi værner om vores værdier og prioriterer i høj grad vores sociale miljø og trivsel.

 

 

Et moderne transparent bureau, som ikke vil vækste for enhver pris

Som performance-bureau har vi ikke nogen interesse i at vækste for enhver pris. Det skal give mening for Refyne som virksomhed, samt for dem, som er en del af den.

Som moderne arbejdsgiver er fleksibilitet og work-life balance helt centrale værdier i vores måde at drive Refyne på. I bestræbelserne på at opnå succes med vores koncept, er det afgørende at have en sund og fornuftig arbejdsfordeling. Så hvis remote-work giver værdi for dig, giver det værdi for os. Vi er en ambitiøs arbejdsplads, og vi tror på, at dét at blive udfordret på sin tilgang og opfattelse, kan skærpe vores kompetencer og øge vores niveau, samt bidrage til en endnu bedre arbejdsplads.

 

 

Det skal være attraktivt at arbejde hos Refyne

Hos Refyne skal det være fedt at gå på arbejde. Udover, at arbejde, sparre og lære af de dygtigste specialister indenfor digital marketing, er det sociale, sammenholdet og forholdet til kollegaerne et afgørende omdrejningspunkt for os.

Derfor arrangerer vi jævnligt sociale arrangementer. Det indebærer sjove fredagsbarer på og udenfor kontoret, sportslige aktiviteter såsom padel eller weekendture på tværs af vores kontorer henholdsvis i København og Aarhus.

Medarbejderfordele ved at arbejde hos Refyne:

  • Sjovt, sundt og positivt arbejdsmiljø
  • Brancheførende lønforhold
  • Attraktiv bonusmodel
  • Overskudsdeling
  • Betalt fitness
  • Sund og lækker frokostordning – både i Kbh. og Aarhus
  • Flexible work – arbejd hvor og når det passer dig
  • Sparring med de dygtigste specialister
  • Du rådgiver uafhængigt

 

 

Kan du se dig selv arbejde hos Refyne?

Hos Refyne har vi den filosofi, at mulighederne er til stede for dem, som tør række ud og tage dem. Indimellem, kan dét at tvivle på sig selv hæmme evnen til at se mulighederne. Derfor betyder måden, som du ser dig selv på, eller vejen, som har ført dig hertil, ikke det store for os.

Hos Refyne er der plads til alle, som vil. Så hvis du efter at have læst om os oplever, at det sitrer helt ud i fingerspidserne, så grib muligheden og fortæl os lidt om, hvem du er.

Har du lyst til at blive en del af Refyne?

Hos Refyne leder vi hele tiden efter dygtige digitale profiler. Besøg vores karriereside og se hvad vi leder efter.