Refyne som arbejdsplads

Hos Refyne er vi hamrende ambitiøse uden spidse albuer. Vi vil udvikle en sund og ærlig arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling, dygtiggørelse og fordybelse, samtidig med, at vi leverer på et tårnhøjt niveau, uden at gå på kompromis med arbejdsglæde, etik eller kvalitet.

En etisk, ærlig og kompetent arbejdsplads, hvor vi selv vil arbejde

Vores mission med Refyne er at skabe et arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder brænder for det de laver, og hvor alle har lyst til tage på job hver dag.

For os, er høj faglighed, samt et sundt og godt arbejdsmiljø, dybt forankret i vores identitet og vores middel, til at nå målet. Vi er hamrende ambitiøse, men uden spidse albuer. Vi aspirerer ikke efter at blive det største performance-bureau på markedet, men vi arbejder ihærdigt for at være de bedste samtidig med, at vi tilbyder den bedste arbejdsplads med de mest attraktive forhold. Hos Refyne vil vi skabe et kompetencecenter, fremfor et profitcenter. Det indebærer, at vi sætter faglighed, personlighed og kvalitet i højsædet.

 

 

En flad ledelsesstruktur med fokus på udvikling og plads til at fejle

Med realiseringen af Refyne har det været vores mål at skabe en arbejdsplads med fladt hierarki – hvor alle er lige uanset niveau og anciennitet. Vi er vi af den overbevisning, at en flad ledelsesstruktur bidrager til den enkelte medarbejders mulighed for at påtage sig ansvar, samt skaber det bedste miljø for kompetenceudvikling og dygtiggørelse.

Vi gør en dyd ud af at skabe rammerne for, at du som medarbejder hos Refyne, altid kommer på arbejde som dig selv, og ikke føler, at du skal udgive dig for at være en anden. Vi bruger mange timer og kræfter på at skabe et godt socialt miljø, hvor vi jævnligt laver check-ins og sætter ord på vores trivsel.

 

 

Et moderne transparent bureau, som ikke vil vækste for enhver pris

Som performance-bureau har vi ikke nogen interesse i at vækste for enhver pris. Det skal give mening for Refyne som virksomhed, samt for dem, som er en del af den.

Som moderne arbejdsgiver er fleksibilitet og work-life balance helt centrale værdier i vores måde at drive Refyne på. I bestræbelserne på at opnå succes med vores koncept, er det afgørende at have en sund og fornuftig arbejdsfordeling. Så hvis remote-work giver værdi for dig, giver det værdi for os. Vi er en ambitiøs arbejdsplads, og vi tror på, at dét at blive udfordret på sin tilgang og opfattelse, kan skærpe vores kompetencer og øge vores niveau, samt bidrage til en endnu bedre arbejdsplads.

 

 

En sund arbejdsplads med forholdene i orden

Udover at levere et højt topniveau, bestræber vi os også på at levere et tårnhøjt bundniveau, i alle aspekter af virksomheden. Med disse medarbejderfordele bistår vi vores forretningsidentitet om, at kunne samle best-in-class specialister med høj faglighed, kombineret med de bedst mulige præmisser for at lykkes.

  • Hæve sænkeborde og ergonomiske kontorstole af høj kvalitet
  • Sund, indbydende og varieret frokostordning
  • Espressomaskine som brygger god og smagsintens kaffe
  • Uformel omgangstone
  • Sociale arrangementer
  • Ambition om at være lønførende blandt performance bureauer
  • Kurser og undervisning for medarbejderne

 

 

Kan du se dig selv arbejde hos Refyne?

Hos Refyne arbejder vi ud fra den filosofi, at mulighederne er til stede for dem, som tør række ud, og tage dem. Sommetider kan dét at tvivle på sig selv, hæmme evnen til at se mulighederne. Derfor betyder måden som du ser dig selv på, eller vejen, som har ført dig hertil, ikke det store for os. Hos Refyne er der plads til alle, som vil. Så hvis du efter at have læst om os oplever, at det sitrer helt ud i fingerspidserne, så grib muligheden og fortæl os lidt om hvem du er.

Har du lyst til at blive en del af Refyne?

Hos Refyne leder vi hele tiden efter dygtige digitale profiler. Besøg vores karriereside og se hvad vi leder efter.