Paid search

Paid search (SEM) er betalt annoncering på søgemaskiner som Google & Bing. Med annoncer bliver du synlig fra dag et for potentielle kunder.

Digital Marketing

Hvorfor bør du arbejde med SEM?

Betalt annoncering gør, at du øjeblikkeligt kan opnå stor synlighed for dine potentielle kunder. Som annoncør på Google eller Bing betaler du kun for den trafik, du får. Vælger en bruger ikke at klikke på dit resultat, vil din tilstedeværelse på søgemaskinen i princippet være gratis. Kombinationen af at være til stede med det samme og kun betale for den trafik, du får, gør paid search til en hjørnesten i et effektivt marketingsetup.

Læs også: Hvad koster Google Ads?


Hos Refyne er vi klar over, at SEM kan være en altafgørende del af din forretning. Tilstedeværelse med det rette budskab til den rigtige bruger kan være det, som afgør, om brugeren vælger lige netop din virksomhed.

Kasper Brandt Partner & Senior Paid Search

Paid search

Tag kontakt og book et møde

Kontakt os

Hvordan arbejder vi med SEM?

Vi tilbyder alt fra sparring til komplet håndtering af dit paid search-setup. Vi vil altid have din virksomhed og målsætninger i fokus. I fællesskab lægger vi en strategi samt et budget for at opnå dine målsætninger. Det er uanset om i er tidligt på rejsen eller om I f.eks. har en CDP-løsning hvor I ønsker hjælp til aktiveringen.

Strategi & roadmap

For at kunne blive en succes med paid search, kræver det, at du har opsat en strategi og ved, hvor du skal hen. Vi vil i samarbejde med dig lave en strategi for tilstedeværelsen på søgemaskinen samt lægge et roadmap for, hvordan vi opnår succes.

SEM-Audit

Vi har set mange Google Ads-setup, som har været begrænset i at opnå det fulde potentiale på grund af opsætningen af kontoen. Vi tilbyder derfor en fuld auditering af din konto, hvor vi vil komme med håndgribelige actions til forbedring.

Google Shopping & feeds

Vi har omfattende erfaring med Google Shopping og håndtering af feeds. Benytter du derfor Google Shopping, eller kunne du tænke dig at starte med annoncering på Google Shopping, kan vi hjælpe dig med det optimale setup.

Eksekvering

Vi kan også assistere med fuld håndtering af dit setup. Vi hjælper med alt fra den daglige optimering, budgethåndtering, kampagneopsætning og rapportering til strategisk sparring omkring dit setup og alt, hvad det indebærer.

Stadig ikke overbevist?

Ring til Kasper og få input til, hvordan vi kan løfte din SEM-indsats allerede i dag.