Dit team

Refyne er stiftet af en række seniorprofiler med mange års erfaring indenfor performance marketing & data analytics.

Casper Jensen

Partner & Paid Media konsulent

T: +45 26 79 01 20

/in/casperjensendigital/

Casper er specialiseret indenfor Paid Social og besidder en kombination af tekniske og kreative evner. Han har arbejdet med virksomheder i startup-miljøer og siddet med ansvaret for globale virksomheders digitale budgetter. Casper kommer fra én af verdens største bureaugrupper, hvor hans rolle var at udvikle bureauets Paid Social afdeling og kunder. Casper evner at sætte sig i kundernes sted og tænke strategisk hele vejen rundt, hvilket gør ham til en unik sparringspartner for kunderne.

Bjørn Thostrup

Partner & Datakonsulent

T: +45 28 11 36 75

https://www.linkedin.com/in/bjorn-jorgensen/

Bjørn er dybt specialiseret inden for dataarkitektur med speciale i CDP og skræddersyede dataløsninger. Med sin dybe forståelse for dataanalyse og integration hjælper han virksomheder med at optimere deres informationsstrøm og træffe datadrevne beslutninger. Bjørn har en innovativ tilgang og evne til at omsætte komplekse problemer til konkrete handlinger.

Jens Lystlund

Partner & Performancekonsulent

T: +45 28 86 35 68

/in/jenslystlund/

Jens er specialiseret indenfor performance marketing, hvor det primære fokus har været på intelligent dataanvendelse på tværs af betalte og ikke-betalte kanaler. Jens har rådgivet og eksekveret for internationale såvel som nationale brands vedrørende deres SEO-, Content- og dataindsats. Jens kommer med mere end 9 års erfaring fra én af verdens største bureaugrupper, hvor Jens har opnået bred erfaring med at hjælpe mange forskellige typer af kunder – lige fra retail til rene ecommerce-kunder.

Thomas Astrup

Partner & Performancekonsulent

T: +4571807000

/in/thomasastrupdk/

Thomas er specialiseret i performance marketing med spidskompetence i samspillet mellem kanaler og marketingstrategi. Thomas har rådgivet og assisteret internationale brands på strategisk såvel som taktisk niveau. Med en baggrund på både bureau- og annoncørsiden kender Thomas til, hvad der forventes af et bureau samt hvilke behov, man sidder med i virksomheden. Thomas trives i konkurrenceprægede brancher såvel som internationale projekter.

Rasmus Rønbro Christensen

Partner & Datakonsulent

T: +45 28122063

/in/rasmusrønbro

Rasmus kommer med mange års erfaring indenfor Data & Analytics. Her besidder han en værdsat kombination af analytisk og digital forståelse. Dette, sammen med en teknisk og grafisk indsigt kombineret med en solid forretningsforståelse, gør ham til en unik sparringspartner for dig. Rasmus har i sin karriere håndteret og været ansvarlig for både nationale såvel som internationale setups. I hverdagen praktiserer Rasmus et højt niveau af kundefokus.

Kasper Brandt

Partner & Paid Media Konsulent

T: +4520606656

/in/kasper-b-02877950/

Kasper er specialiseret i arbejdet med online annoncering, hvor spidskompetencerne er i SEM og Paid Social. Han har arbejdet med paid media for virksomheder på alle niveauer. Lige fra den lille virksomhed med et begrænset medie budget til store globale virksomheder, som bruger flere millioner om året. Kasper har siddet på både bureau- og kundesiden, så han ved, hvad der skal til for at få et godt partnerskab op at køre. Han er drevet af at se afkast og resultater på de tiltag, som bliver foretaget.