Dit team

Refyne er stiftet af en række seniorprofiler med mange års erfaring indenfor performance marketing & data analytics.

Simon Glyb

Marketing Analyst

T: +45 31 49 59 01

/in/simonglyb/

Simon har ordet i sin magt. Derfor opererer han både i den organiske og den betalte sfære på Google. Simon er han blandt andet toneangivende for Refynes organiske marketing, hvor han står for vores tilstedeværelse på LinkedIn, opdaterer vores hjemmeside og udarbejder cases. Han bruger ligeledes sin store ekspertise til at udarbejde inspirerende og SEO-venligt indhold på vegne af vores kunder. Det er tydeligt at se på de kunder, hvor Simon hjælper til med paid search, at hans sans for detaljen, flair for forretning og veludrustede vokabularium, skaber prisvenlige resultater på Google!

Casper Høj

Tracking & Analytics Analyst

T: +45 28 12 20 63

/in/casperhj96/

Casper sidder i rollen som tracking & analytics analyst og specialiserer sig i implementering af tracking-setups og rådgiver om client- og server-side tracking. Hans ekspertise omfatter også CRO-analyser. Med dedikation til præcision og klientbehov skaber Casper værdifulde indsigter gennem omhyggelig datahåndtering og analyser.

Casper Jensen

Partner & Senior Paid Social

T: +45 71 80 70 00

/in/casperjensendigital

Casper er specialiseret i annoncering via sociale kanaler. Casper er analytisk af natur og har derfor sine spidskompetencer i krydsfeltet mellem automation og effektiv brug af data. Forståelsen for at udnytte sociale medier strategisk og kommercielt, bruger han til at udstikke retningen for slagkraftige setups, der baner vejen for kontinuerlig udvikling. Hans høje grad af forretningsforståelse gør Casper til den perfekte samarbejdspartner for såvel start-ups som globale brands.

 

Casper har været en uvurderlig konsulent i vores årelange samarbejde med Refyne. Hans proaktive tilgang og behagelige personlighed har gjort hele processen glidende og effektiv. Med en dybtgående analytisk tankegang og en stærk forståelse af vores virksomhed, har Casper været i stand til at levere skræddersyede løsninger. Hans ekspertise inden for automatisering har været afgørende for at optimere vores arbejdsgange og frigøre ressourcer. Vi kan ikke anbefale Casper nok som en dygtig samarbejdspartner.

Nikolaj Hagen, Head of Owned Media & Performance Marketing, Bet25

Malene Jensen

Analytics & Tracking Consultant

T: +45 28 12 20 63

/in/malene-kragelund-jensen

Malene, Tracking & Analytics konsulent med over 4 års erfaring, er ekspert i analytics, tracking og CDP. Hun har fokus på at kvalitetssikring og langtidsholdbare løsninger, hvor hun demonstrerer dyb brugerforståelse. Malene bygger bro mellem data og aktivering, skaber forståelse og samspil for at skabe optimale betingelser for succes i arbejdet med tracking og analytics.

Søren Ulsig

Data Consultant

T: +45 28 11 36 75

/in/søren-ulsig-3b735417b

Med knap fire års erfaring som datakonsulent, har Søren sine klare kernekompetencer inden for data warehousing og visualisering. Det understreger hans evne til at omsætte komplekse datasæt til meningsfulde indsigter. Han dedikation til innovation opg præcision gør ham til en værdifuld ressource inden for dataverdenen. I sit arbejde kombinerer Søren kreativitet, nysgerrighed og en detaljeorienteret tilgang.

Lukas Borup

Data Consultant

T: +45 28 11 36 75

/in/lukas-brøndum-borup-70896813b

Som datakonsulent med 3,7 års erfaring excellerer Lukas i intelligent indsamling og anvendelse af data. Med omfattende viden inden for databehandling og ekspertise i CDP-løsninger og machine learning, skaber Lukas langtidsholdbare løsninger. Hans omhyggelige tilgang og fremadskuende tankegang sikrer effektiv udnyttelse af dataressourcer og udformningen af datadrevne strategier.

 

Ayah Hassaan

Paid Search Associate

T: +45 20 60 66 56

/in/ayah-abu-hassaan-a54972251/

Ayah har sine spidskompetencer inden for opsætning af kampagner og tilpasning af budstrategier. Hendes velfunderede baggrunden inden for IT styrker hendes evne til at levere effektive og præcise digitale løsninger. Ayah er dedikeret til detaljer og hendes tekniske indsigt gør en stor forskel i arbejdet med SEM.

 

På trods af Ayahs relativt korte ansættelse hos os er hun på ingen tid blevet en værdsat kollega og udgør en uvurderlig del af vores SEM-team. Ayah har lynhurtigt udviklet imponerende tekniske færdigheder flankeret af en grundig og flittig arbejdsmoral, som har ført til imponerende optimeringer. Ayahs dedikation og indlæringsevne er virkelig prisværdig.

Kasper Brandt, Partner og Senior SEM Konsulent, Refyne

Signe Skøtt Madsen

Paid Search Consultant

T: +45 20 60 66 56

/in/signe-skøtt-madsen-3a421514a

Signe har mere end fires års erfaring med SEM. Her har hun dygtiggjort sig i arbejdet med at realisere datadrevne strategier udformet gennem grundig analyse. Signes urokkelige engagement i at indlede stærke relationer fremmer samarbejdet med kunder og teams. Her udmærker hun sig som en proaktiv og innovativt tænkende profil med blik for de kreative løsninger, der er vitale på digital og dynamisk platform.

 

Hvis du krydser alt, hvad du kan, så kan det være, at du får lov til at arbejde sammen med Signe. Hun er en af de sjældne diamanter (som Refyne er så gode til at grave frem). En af dem, man som kunde håber på at få på sit hold. Proaktiv, dygtig til sit fag, idérig og en rar person. Signe er god til at drive projekterne – fra analysen af, hvad der kan optimeres, strukturen for hvordan vi griber det an og til en sikker eksekvering. Resultatet er bedre processer og bedre performance. Hver gang.

Sidsel Forchhammer, Head of Marketing, TwentyThree

Caroline Søltoft

Paid Media Analyst

T: +45 20 60 66 56

/in/caroline-søltoft

Caroline er en erfaren SEM-konsulent med flere års ekspertise inden for digital markedsføring. Hendes passion for Search Engine Marketing kombineret med et veludviklet analytisk mindset gør hende i stand til at skabe effektive kampagner, der leverer målbare resultater. Carolines evne til at opbygge stærke relationer og hendes proaktive tilgang er kendetegnende for hendes arbejdsmetode. Med en dedikation til at udfordre og optimere, har Caroline konsekvent leveret overlegne løsninger og skabt værdifulde resultater for sine kunder.

 

Det er skønt at samarbejde med Caroline, som altid er meget engageret og initiativrig i udviklingen og eksekveringen af vores strategi. Ud over at bringe sin faglige viden og sit nysgerrige sind i spil, når der skal udvikles på kampagner, så er hun en fornøjelse at samarbejde med grundet sit altid gode humør og behagelige væsen.

Mille Stech Jensen, Kommunikationskonsulent, TVC Advokatfirma

Emil Petersen

Senior Paid Search Consultant

T: +45 20 60 66 56

/in/emilpetersendk

Med Emils små 9 års erfaring med SEM betegnes han som en rendyrket specialist. Emil har sine spidskompetencer i krydsfeltet mellem implementering og aktivering af scripts, automations- og feed optimeringer på et fundament af data. Emil er en dedikeret udøver af test & learn filosofien hvor, han konsekvent skaber resultater gennem kampagneoptimering, reducering af manuelle arbejdsbyrder samt afdækning af indsigter til gavn for at kunne udnytte platformens muligheder optimalt.

 

Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Emil, som er over vores konti som en høg. Med overblik, teknisk talent og fremsyn sikrer han, at vi optimerer vores budgetter. Vi føler os i de bedste hænder og får uvurderlig sparring alle aspekter af vores markedsføring, hvor Emil altid står klar med faglig og saglig rådgivning – det skaber tillid. Det er svært ikke at være begejstret, og vi kan med 100% sikkerhed sige, at han og Refyne med afstand har tjent sig selv ind, flere gange.

Oliver Barnow-Jagd, CMO, etrack1

Daniel Brammer

Paid Search Consultant

T: +45 20 60 66 56

/in/daniel-brammer-schwebs-aug1995

Daniel har gennem syv års dedikeret arbejde med SEM udviklet sig til en specialist i ordets reneste forstand, hvor spidskompetencerne b.la. er omkring RSA Ad Customizers, der er dyrket og finpudset gennem en dybdegående tilgang. Den tilgang indgår i stærk alliance med Daniels høje niveau af forretningsforståelse. Summen af alliancen kommer bl.a. til udtryk gennem skræddersyede løsninger, der konsekvent skaber resultater i tråd med strategi og målsætninger.

 

I vores samarbejde med Daniel og Refyne får vi en partner, der udover at have en yderst dybdegående viden om Google ads, også formår at forstå vores forretning og den branche, vi opererer i. Daniel arbejder proaktivt og har altid et vågent øje på, hvad der rører sig i vores annoncering, hvilket bidrager positivt til vores forretningsmæssige mål. Der er ingen tvivl om, at vi er rigtig glade for vores samarbejde og føler os trygge i, at vi med Daniel fortsat kommer til at udvikle og optimere vores indsats på Google Ads.

Casper Clemmesen, Media Manager, 3

Tilde Stamp

Paid Search Consultant

T: +45 20 60 66 56

/in/tilde-stamp

Med fem års erfaring som SEM-specialist i bagagen har Tilde udviklet en tilgang, der er kendetegnet ved en stærk kombination af analytisk dygtighed og urokkelig grundighed, som hun gør brug af i samarbejderne med sine kunder. Tildes proaktive og detaljeorienterede stil går i spænd med hendes fokus på datadrevne strategier, der sikrer optimal kampagneperformance. Grundigheden sikrer, at ingen opportune muligheder bliver forsømt.

Trine Graff

Paid Social Consultant

T: +45 26 79 01 20

/in/trine-graff-breth-jørgensen

Trine er en nysgerrig og talentfuld paid social specialist. Hun har en stærk forretningsforståelse og besidder evnen til at omsætte denne til skræddersyede og nytænkte strategier, der resulterer sig i effektive kampagner. Hendes naturlige nysgerrighed samt erfaring med gamification og udvikling af kreativt indhold, gør Trine til en enestående samarbejdspartner, der aldrig lader sig stille tilfreds med status quo.

 

Trine oprigtigt nysgerrig på vores forretning, og enormt dygtig til at omsætte det til mediestrategi. Hun kan selvfølgelig eksekvere, men vigtigere er, at hun udfordrer vores planer med sin stærke faglighed. På et menneskeligt plan er man ikke et sekund i tvivl, hvor man har Trine. Det er en fornøjelse at samarbejde.

Benjamin Pomerleau, Product Marketing, Wired Relations

Mia Svejgaard

Paid Social Analyst

T: +45 26 79 01 20

/in/mia-svejgaard-jørgensen-013811198/

Mia er en talentfuld paid social konsulent med sine forcer inden for kreativ udvikling og opsætning på sociale medier. Hendes skarpe blik for æstetik og blikfang, allieret med en stærk forståelse for annoncering gennem sociale kanaler, udmærker Mia sig ved at skabe effektive kampagner, der fanger målgruppen. Mias kompetencer er skræddersyet til arbejdet med social, hvor hun udgør et kæmpe aktiv i at omsætte strategi til reel effekt.

 

Jeg har haft den store fornøjelse at samarbejde med Mia i forbindelse med social-kampagner på LinkedIn. Mia har været en effektiv samarbejdspartner, med stor ekspertise indenfor sit felt – gennem samarbejdet har Mia været frontløber på at forny kreativere og på at bidrage med idéer på baggrund af målinger og indsigter. Mia er desuden en tillidsvækkende og imødekommende person – man er derfor altid i gode hænder i et samarbejde med hende.

Mille Stech Jensen, Kommunikationskonsulent TVC

Josephine Manthai

Senior Paid Social Consultant

T: +45 21 27 25 29

/in/josephine-manthai/

 

Josephine er en exceptionel konsulent med mere end 8 års erfaring i at lede store projekter på paid social. Josephines kølige overblik, smittende energi og strategiske tilgang har gjort hende til en betroet og eftertragtet profil til at drive nogle af vores største kunder. Fashion er Josephines hjemmebane både personligt og professionelt, og hun bruger sin dybe indsigt i branchen og tætpakkede værktøjskasse til at skabe banebrydende resultater via paid social.

Bloddonorerne Danmarks sekretariat har i foråret 2023 samarbejdet med Refyne om at få flere danskere til at redde liv som bloddonor. Vi oplever Josephine Manthai og hendes team som fagligt stærke og gode til at udfordre os – og det har skabt gode resultater. Josephine er velforberedt til møder og har især været god til at afdække vores behov og bruge denne viden aktivt i sin rådgivning. Vi er glade for samarbejdet med Josephine og ser frem til det fortsatte arbejde med at få flere danskere til at redde liv som bloddonor.

Quang Hoang Nguyen, Projektleder, Bloddonorerne.

Jens Lystlund

Partner & Senior SEO

T: +45 28 86 35 68

/in/jenslystlund/

Jens udtænker, strukturerer og implementerer store og komplekse SEO-strategier for vores kunder. Gennem mere end 10 år har Jens yderligere specialiseret sig indenfor intelligent anvendelse af data – en ekspertise, som han bruger som fundament for alt hans arbejde. Jens tilgang til SEO er kendetegnet ved bæredygtige og langsigtede løsninger, der skræddersyes til forskellige typer kunder. Uanset om det drejer sig om retail, e-commerce, start-ups eller markedsledende virksomheder, har Jens ekspertisen til at tilpasse sin tilgang og levere resultater, der overstiger forventningerne.

 

Jens er utrolig nem at samarbejde med. Hans dybdegående viden om SEO, og den strategiske tilgang til det, har hjulpet os med at optimere vores digitale tilstedeværelse og øge vores organiske trafik. Jeg har stor tillid til Jens og det arbejde, som han udfører for os. Han har en meget ydmyg tilgang til tingene og er god til at komme med konstruktive og velargumenterede forslag til forbedringer. Det er derfor en sand fornøjelse at samarbejde med Jens og resten af Refyne.

Anne Sofie Højbjerg Nørholm, Teamleder Salg & Content, OK

Thomas Astrup

Partner & Senior SEO

T: +45 71 80 70 00

/in/thomasastrupdk/

Thomas er specialiseret i skalerbar, innovativ og teknisk SEO. I mere end 10 år har Thomas brugt blandt andet avanceret statistik og AI til at drive markedsledende resultater, der har hjulpet internationale virksomheder til at vækste i synlighed hos Google. Thomas tilgang gør ham til en betroet ekspert blandt de største virksomheder i Danmark, og har desuden kastet anerkendelse af sig ved Global Search Awards.

 

Vi har i SEO-teamet hos Sinful haft Thomas som ekstern sparringspartner i de senere år. Thomas’ evne til hurtigt at kunne forstå komplekse tekniske problemstillinger gør ham til et ideelt eksternt input og supplement til vores interne SEO-team. Thomas hjælper os i øjeblikket med at navigere gennem en kompleks platformmigration, hvor hans ejerskab og direkte kommunikation er en stor fordel. 

Jakob Warfvinge, SEO-Manager hos Sinful Group

Joakim Raunsbæk

SEO Solutions Consultant

T: +45 71 80 70 00

/in/joakimraunsbaek/

Joakim er specialiseret i at binde SEO og data sammen. Joakims primære opgave er at udvikle, bygge og integrere frameworks og løsninger, der skaber samspil, mulighed for automatisering og flows indenfor SEO. Dermed af han katalysator i et styrke vores SEO-produkt yderligere, så vi altid har stor indsigt i vores kunders udfordringer og kan løse disse hurtigere og bedre. Joakim har flere års erfaring fra SEO-branchen, hvor han har erfaring med både helt små setups og store, internationale kunder, hvor især skalerbare indsatser er en nødvendighed.

 

Jeg har haft glæden af at samarbejde med Joakim, og jeg er imponeret over den bemærkelsesværdige tilgang, Joakim har til arbejdet med SEO. Joakim er dygtig til at forstå forretningen og sørge for at fokusere på de vitale dele af den. Samarbejdet indgyder en følelse af tillid og sikkerhed, som jeg er overbevist om vil skabe enestående resultater og et solidt digitalt økosystem.

Tine Arhøj, Director MarCom & Commercial Lead

Kenneth Rebamonte

SEO Consultant

T: +45 71 80 70 00

/in/kenneth-rebamonte-jegindfeldt

Kenneth er en teknisk strateg og taktiker. Han har kæmpestor og omfattende viden omkring alverdens CMS-systemer, og rådgiver vores kunder omkring alt fra valg af standardiserede løsninger til at implementering af komplekse, skræddersyede løsninger. Kenneth hjælper både små virksomheder såvel som store brands med at identificere tekniske udfordringer, for herefter at levere kvalificerede løsningsforslag og succesfuld optimering.

 

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med Kenneth. Han er en god sparringspartner, og han har en stor viden inden for sit felt. På mange måder minder det mere om at have en god kollega, end en konsulent, hvilket skaber en åben dialog.

Mads Nielsen, SEO & CRO Specialist, 3

Anne Sofie Sjørup

Senior SEO & Creative

T: +45 71 80 70 00

/in/anne-sofie-sjørup-christensen/

Anne Sofie er vores kreative kilde til indhold, der både er defineret og funderet indenfor SEO, og slår de rigtige krøller på halen. Anne Sofie har fortalt historier og bygget koncepter hele hendes liv og har specialiseret sig indenfor SEO, for at omsætte hendes mange ideer til organisk vækst. Først som tekstforfatter og skribent, nu som seniorkonsulent indenfor onpage-SEO, contentstrategi og -universer, men altid med den gode historie, som rød tråd og bærende element i strategi og identitet for både større og mindre brands.

 

Gennem samarbejdet med Refyne har jeg den store fornøjelse at arbejde sammen med Anne Sofie, en kompetent og dedikeret partner med ekspertise indenfor indholdsstrategier, der matcher de skiftende landskaber indenfor SEO. Samarbejdet er båret af en samarbejdsdynamik bygget på åbenhed, engagement og ambitioner – krydret med en omgang god humor.

Søs Lynghøj Andresen, Senior SEO Specialist, Zizzi

Bjørn Thostrup

Partner & Datakonsulent

T: +45 28 11 36 75

/in/bjorn-jorgensen/

Bjørn er dybt specialiseret inden for dataarkitektur med speciale i CDP og skræddersyede og bæredygtige dataløsninger. Med sin dybe forståelse for dataanalyse og integration hjælper han virksomheder med at optimere deres informationsstrøm og træffe datadrevne og fremsynede beslutninger. Bjørn har en innovativ tilgang og evne til at omsætte komplekse problemer til konkrete handlinger.

 

Rasmus Rønbro Christensen

Partner & Senior Tracking/Analytics

T: +45 28 12 20 63

/in/rasmusrønbro

Rasmus kommer med mange års erfaring indenfor Data & Analytics. Her besidder han en værdsat kombination af analytisk og digital forståelse. Dette, sammen med en teknisk og grafisk indsigt kombineret med en solid forretningsforståelse, gør ham til en unik sparringspartner for dig. Rasmus har i sin karriere håndteret og været ansvarlig for både nationale såvel som internationale setups. I hverdagen praktiserer Rasmus et højt niveau af kundefokus.

Kasper Brandt

Partner & Senior Paid Search

T: +45 20 60 66 56

/in/kasper-b-02877950/

Som SEM-specialist med mere end 7 års erfaring er Kasper specialiseret i strategi, analyse og innovation – både som delelementer og i integreret samspil med hinanden. Kasper udmærker sig ved at kunne formulere og indføre datadrevne, tilpassede strategier, der er grundstenen i ethvert bæredygtigt og ambitiøst setup. Som analytisk afdækker Kasper uudnyttet potentiale, mens hans innovative tilgang sikrer konkurrencedygtige og ajour kampagner, der matcher platformens udvikling. Kasper har erfaring fra både bureau- og kundesiden, så han ved præcis, hvad der skal til for at stable et godt partnerskab på benene.

 

Det er enormt værdifuldt at have Kasper som sparringspartner. Vi har både gavn af ham ved strategiske brainstorms, vidensdeling og teknisk hands-on sparring. Udover at være fagligt virkelig dygtig er han behagelig at samarbejde med. Han er analytisk stærk og evner at forhold sig kritisk samt se Google Ads i relation til forretningen. Hans tilgængelighed og forståelse for vores forretning er som en ekstra kollega i afdelingen, som vi altid kan række ud til.

Charlotte Christina Jacobsen, PPC Specialist, Whiteaway Group