Paid Social

Vi er specialister i annoncering på sociale medier (Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, LinkedIn & TikTok). Vi sikrer at vores kunder opnår deres fulde potentiale, ved at sikre driften og sætte fokus på væksten.

Digital Marketing

Vi skaber en vision og går efter den

Vi evner at drømme og omsætte det til håndgribelige mål. Vores tilgang til Paid Social handler om at sætte kreativiteten fri, ved at have en datadrevet tilgang til performance og optimering. Ved at arbejde intelligent med data, formår vi at omsætte analyser til ideer og kreative ideer.


Ikke én virksomhed har jeg arbejdet med, som ikke kunne skabe vækst i deres digitale forretning med Paid Social. Vi finder ud af, hvad der virker – og så skalerer vi det.

Social annoncering

Tag kontakt og book et møde

Kontakt os

Vores Paid Social Services

Vi tror ikke på at en løsning passer alle. Alle vores kunder er forskellige steder med forskellige behov. Vi er specialister – og vi kan bruge vores viden, lige der hvor I har brug for det.

Fuld håndtering

Vi håndterer alt fra strategi, eksekvering og kreativer. Hvis I ønsker ønsker at vi tager ansvar for fremdrift, resultater og udvikling, er det her løsningen for.

Rådgivning

Vi rådgiver, I eksekverer. Vi agerer sparringspartner og rådgiver. I får adgang til seniorrådgivning - løbende, eller når I har brug for det.

Undervisning

Hvis I eksekverer internt, har I brug for inputs udefra. Vi hjælper vores kunder med altid at være up-to-date med fokuseret undervisning, til den enkelte virksomheds situation.

Indholdsproduktion

Hvis I ikke har en grafisk afdeling, kan vi hjælpe med rådgivning og eksekvering af indhold til sociale medier.

Vil du have vores tanker om mulighederne for dig?

Er du i tvivl om, hvad du har brug for – og om vi kan hjælpe dig? Ring eller skriv til Casper, hvis vi skal tage et kig på dine muligheder for annoncering på sociale medier. Vores hjælp strækker fra dig der skal annoncere på sociale medier for første gang til den ambitiøse virksomhed der vil implementere en CDP og have det maksimale ud af aktiveringen.