Søgemaskineoptimering

SEO handler om at optimere tilstedeværelsen på ikke-betalte resultater i søgemaskinerne, såsom Google & Bing.

Digital Marketing

Hvorfor bør du arbejde med SEO?

Essensen af søgemaskineoptimering er, at du skal besvare den efterspørgsel og den intention, brugeren har. Det handler om, at du skal være til stede på Google samt give folk det, de leder efter. Gør du dét rigtigt, er der ingen grund til at overtræde Googles retningslinjer med f.eks. købte links, falske anmeldelser eller anden direkte manipulation af søgeresultaterne.


Resultaterne, vi ser ved kontinuerlig søgemaskineoptimering, er ikke til at tage fejl af. Den største konkurrencefordel er vedholdenhed – derefter godt indhold. Jeg ser ofte virksomheder bruge alt for mange penge på betalte links med stærkt begrænset effekt.

SEO (Søgemaskineoptimering)

Tag kontakt og book et møde

Kontakt os

Hvordan arbejder vi med SEO?

Alt starter med at forstå, hvad brugeren ønsker at finde. Hvis du ikke forstår, hvad brugeren ønsker at opnå med sin søgning, hvordan skal du så kunne give dem et relevant resultat? Kunsten er at kommunikere direkte til brugerens behov, men samtidig få kommunikeret, hvorfor netop dit søgeresultat er det mest relevante for dem.

Søgeintention

Vi analyserer, hvad brugernes behov og søgeintentioner er baseret på en indledende søgeordsanalyse. På den måde ved vi, hvad brugeren søger efter, samt hvad de forventer at finde.

Eksekvering

Vores eksekvering er dynamisk og tilpasses konstant til markedets udvikling. Vi skeler altid til din bundlinje såvel som brugeroplevelsen for den trafik, vi skaber.

SEO-strategi

Uden en strategi bliver eksekvering menings- og retningsløs. Vi udformer en SEO-strategi, der flytter din virksomheds synlighed, samtidig med at vi har performance for øje.

Teknisk SEO

Det er vigtigt for din SEO, at det tekniske er i orden. Vi sikrer derfor, at der ikke er tekniske barrierer, der forhindrer Google og andre i at indeksere din side.

Er du i tvivl, om SEO giver mening for dig?

Skal du bruge hjælp din SEO-strategi af en vores SEO-konsulenter? Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til Jens. Jens giver gerne sit bud på, hvorvidt det er noget, du bør gå i gang med. Er du mere nysgerrig på hvad SEO er? Så læs her